Yesilim
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Yesilim

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:31 pm

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

Mükemmel bir sıkıştırma programı. 5 Gb'lık dosyası 1 GB yapabiliyor!
Bu kullanışlı programı tüm uploadlarımda kullanacağım, bu yüzden indirmenizi tavsiye ederim. Sadece 998 KB! Yanlış duymadınız!

İndirmek için mesaj yazmalısınız

2uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:34 pm

Delicoskun

Delicoskun
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Şaka gibi geliyor ama indireceğim.

3uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:35 pm

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

incele bakalım

4uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:35 pm

Delicoskun

Delicoskun
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Metin2 Server files sıkıştırcam

5uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:38 pm

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

dene =)

6uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:43 pm

Delicoskun

Delicoskun
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Nasıl kullanıyoruz ?

7uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:44 pm

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

sağ tıklayıp kullanıyorsun diye düşündüm olmazsa programı aç ordan dosyayı seç

8uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:45 pm

Delicoskun

Delicoskun
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Programdayım 3 seçenek var
Create new archive
Extrat Archive
Convert to SFX

var,bunları napıyorum şimdi

9uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:46 pm

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

creat new archive yeni arşiv oluşturur

extart archive arşivi çıkartır

convert to sfx .sfx uzantısına çevirir

yeni arşiv oluşturmak için creat new archive diyeceksin

10uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:47 pm

Delicoskun

Delicoskun
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Tamam sağol uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Icon_clown

11uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı C.tesi Haz. 26, 2010 12:48 pm

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

önemli değil

Alpkan13

Alpkan13
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

süper program saol

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

önemli değil......

Byztl

Byztl
Grafiker
Grafiker

Süpermiş Sağol

15uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Salı Haz. 29, 2010 10:07 am

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

önemli değil

16uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Salı Haz. 29, 2010 7:08 pm

Delicoskun

Delicoskun
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Sıkıştırırken takıldı ve kapandı :/

17uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Salı Haz. 29, 2010 7:10 pm

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

ben tam bilmiyorum bu uharcı ama winrarda sıkıştırırken ayarını en iyi yap öyle sıkıştır ben konuyu paylaşıcam birazdan Very Happy

18uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Salı Haz. 29, 2010 7:16 pm

Delicoskun

Delicoskun
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Ben internetten buldum yaptım aynısı oldu yine Very Happy

19uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Empty Geri: uHarc-En İyi Sıkıştırma Programı Çarş. Haz. 30, 2010 11:22 am

Bufata

Bufata
Yönetici
Yönetici

ne güzel

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]