İnternette araştırırken gördüm, diğer Dreamweaver öğrenmek isteyen arkadaşlara da yardımcı olacaktır.
8 Temmuz Perşembe Günü Yapılacak ve 7 saat sürecek bu harika eğitim canlı yayınını kaçırmayın derim. Hatta aklıma bir fikir de geldi. İzleyecek kişiler msnde toplanırlarsa; anlamadığımız veya önemli şeyleri oradan birbirimize yazabiliriz. Hatta biri not tutar, biri o anda google'la bakar vb. Yani bütün forumun bu etkinliğe katılması çok iyi olacak. Kodlar konusunda deneyimli arkadaşları da bekleriz; bize büyük yardımları dokunur.
Detaylı Bilgi: Adobe Günlüğü
Gelmeyi Planlayan Kişiler Buradan İsimlerini yazdırmayı unutmasınlar.
“Dreamweaver ve WordPress ile dinamik siteler tasarlamak” Canlı Yayın Taslak Programı
TARİH: 8 Temmuz 2010, Perşembe,
SAAT: 10:00 – 17:00,
YER: AdobeGunlugu.com
KONUŞMACILAR: Barış Özcan (Adobe), Halid Özgür (Medyasoft), Hakan Çamoğlu (Vidobu.com), Erhan Meydan (Vidobu.com)
8 Temmuz Perşembe Günü Yapılacak ve 7 saat sürecek bu harika eğitim canlı yayınını kaçırmayın derim. Hatta aklıma bir fikir de geldi. İzleyecek kişiler msnde toplanırlarsa; anlamadığımız veya önemli şeyleri oradan birbirimize yazabiliriz. Hatta biri not tutar, biri o anda google'la bakar vb. Yani bütün forumun bu etkinliğe katılması çok iyi olacak. Kodlar konusunda deneyimli arkadaşları da bekleriz; bize büyük yardımları dokunur.
Detaylı Bilgi: Adobe Günlüğü
Gelmeyi Planlayan Kişiler Buradan İsimlerini yazdırmayı unutmasınlar.
- Arın Ψ
- Armageddon
- legolassa
- herakles1907
- ĸмlнтpɢl
- NarutO
- Alpkan13
En son Arın Ψ tarafından Salı Tem. 06, 2010 8:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi